Планинка Пролом вода Пролом Баня Джаволя Варош

ONLINE РЕЗЕРВАЦИЯ


За Луковска Баня

Луковска Баня се намира в Южна Сърбия, на източните склонове на планината Копаоник. Със своите 681 м надморска височина, тя представлява банята с най-високо надморско равнище в Сърбия. Климатът е умерено-континентален с многобройни слънчеви дни през годината.

Специфична е с изобилието от извори с минерална вода, с девствената природа на гористия Копаоник, чистия планински въздух. По броя на изворите с минерална вода, с различен състав и температура и тяхното изобилие (над 100 л/с), тя спада към най-богатите в страната.

В Луковска Баня можете да бъдете настанени в един от двата хотела: „Копаоник“ и „Йелак“, които предлагат едновременно с нощуването в удобни стаи и съвременни медицински и Wellness процедури, басейни с термална вода и др. Своето пребиваване можете да прекарате активно, с разходки по „пътеките на здравето“ из прекрасната природа, упражнявайки спорт или посещавайки някои от кулутурно-историческите паметници. Вие трябва да изберете всичко онова, коета за Вас представлява идеалната почивка!

В случай, че искате спокойно обкръжение за Вашите делови срещи или семинари, на Ваше разположение са капацитети до 100 места.

Специални удобства: използването на открития и закрит басейни, както и спортните фитнес зали, които са включени в цената на Вашето пребиваване.

o banji