Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош

Utisci gostiju

Hvala Vam što čuvate ovu divnu prirodu koju Vam je Bog podario. Usluga u hotelu vrhunska. Svo osoblje ljubazno, profesionalno i veoma pozitivno deluje na goste. Sve pohvale za sve vas. Pogledajte sliku.
Prvi put sam u Lukovskoj Banji na više dana, u hotelu i zaista sam oduševljena, svime, uslugom, osobljem koje je zaista više nego predusretljivo i ljubazno, do higijene i hrane. Sigurno dolazim ponovo, samo ako bude slobodnih mesta. Samo tako nastavite!! P.S. Posebna pohvala za osoblje koje radi na medicini! Svaka čast na ljudskosti i ljubaznosti. Pogledajte sliku.
Prvi put sam u divnoj Lukovskoj Banji. Oduševljena sam – svim – što mi je činilo boravak prijatnim, osvežavajućim – i naravno pomoglo mom zdravstvenom oporavku. Od srca zahvaljujem osoblju na recepciji, svim terapeutskim radnicima (ljubazni, uslužni) – svom osoblju u trpezariji. Njihova ljubaznost zaista na vrhuncu. Hvala svima, osećam se preporođeno i želela bih ponovo da dođem. Pogledajte sliku.
Došla sam prvi put u Vašu banju i zbilja sam oduševljena. Hotel je prelep, sobe su čiste i ljubazno osoblje. Što se tiče hrane samo reči hvale, sve je lepo, sveže i lepo servirano, pedantno i sve je na nivou. Takođe sam zadovoljna sa terapijom. Svi su ljubazni i izuzetno dobro rade svoj posao. Mnogo mi se sviđa priroda, puno šuma, zelenila, puno raznih izvora i rečica, sve je očaravajuće. Imate prelepu crkvu Sveti Đorđe i sve ostale su pravo bogatstvo i čuvajte ih i neka Vas Bog čuva da bi imali ponovo da dođemo u ovu lepu Banju. Ova Banja kao da je Bogom data kao pravi raj na zemlji. Bože zdravlja viđaćemo se češće – svake godine dok sam živa. Pogledajte sliku.
U sredu došao, u sredu odlazimo, posle 14 dana, prepuni utisaka, s obzirom da smo prvi put kod vas. Ni jedan segment ne bismo mogli izdvojiti kao poseban, da se neko ne oseti favorizovan ili ne daj Bože izostavljen. Mlad kadar, predusretljiv, stručno obučen čini da sve funkcioniše u najboljem redu. Naravno, na naše zadovoljstvo. Svaka čast, samo tako nastavite i u jedno sam siguran 100%. Vidimo se opet. Pogledajte sliku.
Moram da pohvalim pre svega sve zaposlene na trudu, na ljubaznost, stručnost, pre svega izuzetnu kulturu. Usluge od lekara, tretmana, zatim udobnosti, čistoće su vrhunske. Ako dodamo poetske večeri, izložbe, zabavu, muzičke večeri ne znam šta bi to moglo biti što bi nedostajalo. Želim Vam sreće u daljem radu i trajaćete bez roka! Pogledajte sliku.
Odmor je prošao odlično! Prelepa voda, priroda, dobri ljudi! Veliko hvala osoblju i želim vam uspeha na svim poljima! Izvanredna Lukovska Banja i gostoljubiva Srbija. Pogledajte sliku.
Odmor je prošao odlično! Prelepa voda, priroda, dobri ljudi! Veliko hvala osoblju i želim vam uspeha na svim poljima! Izvanredna Lukovska Banja i gostoljubiva Srbija. Pogledajte sliku.
Prvi put sam na banjskom lečenju i prezadovoljna sam uslugom, smeštajem i hranom. Osoblje hotela je izuzetno ljubazno. Imala sam divan odmor i zahvaljujem se svom osoblju hotela na tome. Nadam se da ću uskoro opet doći. Pogledajte sliku.
Na ovom zemaljskom raju žive i rade divni i vredni mladi ljudi, odgovorni, ljubazni i sigurna sam da mogu da konkurišu sa uspehom vrhusnkim lečilištima. Posebno me raduje što im se pružila šansa da na svom ognjištu rade i sačuvaju sve prirodne a i stručne vrednosti zavičaja. Hvala na ljubaznosti, posvećenosti i pažnji prema pacijentima. Pogledajte sliku.
Hvala za odličan odmor! Posebna zahvalnost personalu koji je učinio naš odmor nezaboravnim! Pogledajte sliku.
Hvala Gospodu Bogu i majci prirodi koji su stvorili u koji su stvorili u našoj prelepoj zemlji i ovako prelepo mesto i predivne ljude. Prezadovoljna sam i nadam se da će pozitivno uticati na moje fizičko i mentalno zdravlje. Pogledajte sliku.
Hvala za 10 divnih dana. Vaša ljubaznost i gostoprimstvo direktno su nas pozvali da vam budemo gosti i narednih godina. Posmatrajući kako radite shavatili smo da od vas mnogo šta može da se nauči u privatnom smislu. Posebne pohvale za svo osoblje sa kojim smo se sretali! Još jednom Hvala Pogledajte sliku.
Dolazimo u Lukovsku Banju dve godine zaredom. Zahvalni smo svom osoblju hotela Jelak za dostojnu organizaciju odmora. Čine nas srećnim ne samo prirodna bogatstva Lukovske Banje, već i dobar, ljubazan i predosretljiv personal svih službi hotela. Svima, svima, svima veliko Hvala. Pogledajte sliku.
Boravak u Vašem hotelu je pravo zadovoljstvo, prijatan personal sa osmehom na licu činiće vaše dane boravka ovde opuštajuće, usluga na nivou 5 zvezdica. Hvala svima i do ponovnog susreta. Pogledajte sliku.
Sve pohvale za kompletno osoblje, od recepcije pa do sobarice. Posebno pohvaljujem medicinsko osoblje koje profesionalno obavlja svoj posao. Ovakav način rada je samo preporuka za druge goste. Nastavite tako i nećete pogrešiti. Pogledajte sliku.
Dragi naši ugostitelji, terapeuti, lekari, tehničko osoblje i drugi, nastavite da radite kao i do sada i vi ste onda sigurno u samom vrhu po kvalitetu usluge koju pružate. Vaše gostoprimstvo se divno uklopilo u lekovitost i prirodnu blagodat ove Banje. Želimo Vam puno sreće, zdravlja i da svojim kvalitetom i dalje budete u samom vrhu srpskog turizma. Pogledajte sliku.
Ponovo smo u ovom malom romantičnom mestu u istom hotelu. To znači da je zadovoljstvo na vrhuncu. Doćićemo ponovo, sve je na nivou. Pogledajte sliku.
Ljubazno, predusretljivo ali nenametljivo osoblje, odlično uklopljeno u prekrasni, idilični ambijent je melem za dušu. Organizacija odlična i besprekorna na svim nivoima i organizacionim delovima. Najbolja su preporuka. Pogledajte sliku.
Ovo je Božji raj. Sve na jednom mestu, čist vazduh, lekovita voda, dobra hrana, dobre usluge. Svi komplimenti!!! Svi su jako ljubazni. Zaista želim da se vratim ponovo... nadam se ... Hvala vam. Pogledajte sliku.