Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош

ЗимувањеВо Луковска Бања во текот на зимските месеци можете да комбинирате активности на снег со спа-третмани за релаксација. Во близина на хотелот се наоѓа ски-патека долга 300 м, која е опремена со систем за вештачко оснежување. Постои можност за наемање ски- опрема.

Поминете го денот на снег, a навечер релаксирајте се во некој од базените со термална вода со температура 33-35°Ц, која поволно дејствува на мускулите по физички напор.

Сместувањето во удобни и топли соби, релаксирањето во топла вода, масажите во Wellness центарот, скијањето и долгите прошетки во прекрасната природа, ќе сторат Луковска Бања да стане Ваше омилено место за зимски одмор.