Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош

РестораниПансионски рестораниПрестојот на чист воздух и третманите во термална вода ќе ви отворат апетит. Појадокот е најважен оброк во текот на денот, па Ви овозможивме да изберете некое од јадењата на дневното мени или некое од десетината јадења што секојдневно се нудат . Јадењата за ручек и вечера ќе ги изберете еден ден порано, по принцип на анкетирање. Диетални и посни јадења се исто така дел од секојдневната понуда на нашите ресторани. Нашата пекарница и слаткарница нудат секојдневно свеж леб, печиво и слатки.

Време за послужување појадок: 07.00 – 09.30 часот
Време за послужување ручек: 12.30 – 15.00 часот
Време за послужување вечера: 18.00 – 20.30 часот