Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош


Ценовник на пансионските услуги во стандардните соби на хотел Копаоник во Луковска Бања


Јануари - февруари Март - Април Мај јуни Јули - август Септември Октомври Ноември - декември
Основен БО ден 3.890,00 3.910,00 4.010,00 4.110,00 4.390,00 4.290,00 4.110,00 3.890,00
Комплетен БО ден 5.090,00 5.110,00 5.210,00 5.310,00 5.590,00 5.490,00 5.310,00 5.090,00
Wellness пансион 4.490,00 4.510,00 4.610,00 4.710,00 4.990,00 4.890,00 4.710,00 4.490,00
Комплетен Wellness БО ден 5.690,00 5.710,00 5.810,00 5.910,00 6.190,00 6.090,00 5.910,00 5.690,00

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

Основен БО ден опфаќа:

Комплетен БО ден ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно: Wellness пансион опфаќа Основен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот: Комплетен Wellness БО ден опфаќа Комплетен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот: БО ден подразбира престој на 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%. Полупансионот се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.

Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца

o Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA) и преку административна забрана.Ценовник на пансионските услуги во Конфорт собите на Хотел Копаоник во Луковска Бања


Јануари - февруари Март - Април Мај јуни Јули - август Септември Октомври Ноември - декември
Основен БО ден 4.390,00 4.410,00 4.510,00 4.610,00 4.890,00 4.790,00 4.610,00 4.390,00
Комплетен БО ден 5.590,00 5.610,00 5.710,00 5.810,00 6.090,00 5.990,00 5.810,00 5.590,00
Wellness пансион 4.990,00 5.010,00 5.110,00 5.210,00 5.490,00 5.390,00 5.210,00 4.990,00
Комплетен Wellness БО ден 6.190,00 6.210,00 6.310,00 6.410,00 6.690,00 6.590,00 6.410,00 6.190,00

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

Основен БО ден опфаќа:

Комплетен БО ден ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно: Wellness пансион опфаќа Основен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот: Комплетен Wellness БО ден опфаќа Комплетен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот: БО ден подразбира престој на 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%. Полупансионот се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.

Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца

o Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA) и преку административна забрана.Ценовник на пансионските услуги во апартман на Хотел Копаоник во Луковска Бања


Јануари - февруари Март - Април Мај јуни Јули - август Септември Октомври Ноември - декември
Основен БО ден 5.190,00 5.210,00 5.310,00 5.410,00 5.690,00 5.590,00 5.410,00 5.190,00
Комплетен БО ден 6.390,00 6.410,00 6.510,00 6.610,00 6.890,00 6.790,00 6.610,00 6.390,00
Wellness пансион 5.790,00 5.810,00 5.910,00 6.010,00 6.290,00 6.190,00 6.010,00 5.790,00
Комплетен Wellness БО ден 6.990,00 7.010,00 7.110,00 7.210,00 7.490,00 7.390,00 7.210,00 6.990,00

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

Основен БО ден опфаќа:

Комплетен БО ден ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно: Wellness пансион опфаќа Основен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот: Комплетен Wellness БО ден опфаќа Комплетен БО ден + секојдневно користење на Wellness центарот: БО ден подразбира престој на 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%. Полупансионот се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.

Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца

o Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA) и преку административна забрана.Ценовник на пансионските услуги во стандардните соби на хотел Јелак во Луковска Бања


Јануари - февруари Март - Април Мај јуни Јули - август Септември Октомври Ноември - декември
Основен БО ден 4.190,00 4.210,00 4.310,00 4.410,00 4.690,00 4.590,00 4.410,00 4.190,00
Комплетен БО ден 5.390,00 5.410,00 5.510,00 5.610,00 5.890,00 5.790,00 5.610,00 5.390,00

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

Основен БО ден опфаќа:

Комплетен БО ден ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмани дневно: БО ден подразбира престој на 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%. Полупансионот се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.

Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца

o Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA) и преку административна забрана.

Пасионски ценовник

Стандард собите Хотел Копаоник

Комфорт собите Хотел Копаоник

Aпартман Хотел Копаоник

Стандард собите Хотел Јелак