Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош

Хотел Јелак


За хотел ЈелакХотелот Јелак располага со 84 соби. На гостите им се на располагање:

  • Удобни еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби,
  • Медицински центар во кој секојдневно (и преку викенд и на празник) се вршат прегледи и терапии,
  • Затворен и отворен базен со термална вода,
  • Пансионски ресторан, кафе-барови кај рецепцијата и базените,
  • Сала за забава со билијар, пинг-понг и пикадо,
  • Сауна и солена соба.