Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош

Хотел Копаоник


За хотел КопаоникХотелот Копаоник располага со 63 соби и 4 апартмани. Во склопот на хотелот се наоѓаат:

  • Удобни еднокреветни, двокреветни, трокреветни соби и апартмани,
  • Медицински центар во кој секојдневно (и преку викенд и на празник) се вршат прегледи и терапии,
  • • Wellness центар (солена соба, сауна, парна бања, џакузи када, тепидариум, тропски дожд)
  • Затворен и отворен базен со термална вода,
  • Пансионски ресторан, кафе-барови кај базените и рецепцијата,
  • Сала за семинари со капацитет 100 лица, со придружна опрема.