Планинка Пролом вода Пролом Бања Ѓаволја Варош

Ценовник на Wellness услугитеКористење на сите Wellness содржини во хотелот Копаоник 1000,00 RSD
Тепидариум и тропски дожд 300,00 RSD
Сауна 300,00 RSD
Џакузи када 300,00 RSD
Парна бања 300,00 RSD
Солена соба 500,00 RSD